Vi har løst kundeopgaver indenfor:
• Innovationssupport til R&D og Marketing
• Teknisk-videnskabelig support
• Pre-stabilitet
• Informationssøgning, samt kvantitativ og kvalitativ evaluering af videnskabelig dokumentation
• Procedurer samt træning af sensorik panel, samt generel support med viden om flavours – kemisk og teoretisk
• Sensorisk evaluering af produkter
• Opbygning af videnskabelige databaser
Ferrero Italia corporate
“After working together with Lisbeth for more than a year, I would like to strongly recommend her both for her innovative skills, creativity, cultural adaptability and result oriented focus. Her consultancy services have created great results and value”. Fabrizio Esposito, R&D Senior Technologist, Ferrero, Soremartec.
Mjødgård I/S
“Lisbeth Ankersen har ydet høj, høj service, og formået at formidle meget præcis viden og kreative ideer om den stillede sensoriske opgave. Hun udstråler en venlig kompetence der medvirker til et forbilledligt samarbejde. Jeg kan varmt anbefale hendes evner og firma.” Odd Castmar-Jensen, Brygmester, Mjødgård I/S.