Artikler og andet

Hvordan smager vand – P4 Formiddag

Coca Cola vs. Pepsi – testsmagning på TV2 Østjylland

Turbog vs. Carlsberg – testsmagning på TV2 Østjylland

Beauvais vs. Heinz – testsmagning på TV2 Østjylland

Salling Group får sat ord på smagen

Umami

Gastro magasin om mineralitet

Fermentering er det nye sort, se blogindlæg/infobrev her

Nyt seminar om Mejeriprodukter – smag og trends. Se folderen her

Se oplægget om whisky, der blev holdt på Plantekongres d. 14 januar

“Sanseligt” – en artikel om sanser fra Nordeas magasin Brief

“Smørsmager” – læs artiklen fra Samvirke, der handler om smør

“Fermentation & Flavour” – nyt kursus om smagen af fermenterede fødevarer

“Åbn sanserne og sæt ord på smagen” – Læs den nye artikel om smag fra bladet Mejeri

“Kokken og Kemikeren” – nyt samarbejde med Anne Hjernøe fra AnneMad

“Smag mere på dit æble” – læs den nye artikel om praktiske tips til større smagsoplevelser fra bladet Økologisk

“En verden af smag” – læs LMO-avisens artikel om, hvordan InnovaConsult arbejder med smag og fødevarer

Præsentation fra “En dag i Den Gode Smags tjeneste”

Præsentation fra “Mod til Rod, Innovationsseminar”

Præsentationen “Æbler og Food Pairing forkortet”

Præsentationen “Resumé af æbleprojekt”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/1/d/innovaconsult.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Indslag med Lisbeth Ankersen





Bliv klogere på smag! Tilmeld dig vores nyhedsbrev