Hvordan smager vand – P4 Formiddag
Coca Cola vs. Pepsi – testsmagning på TV2 Østjylland
Turbog vs. Carlsberg – testsmagning på TV2 Østjylland
Beauvais vs. Heinz – testsmagning på TV2 Østjylland
Salling Group får sat ord på smagen
Fermentering er det nye sort, se blogindlæg/infobrev her
Nyt seminar om Mejeriprodukter – smag og trends. Se folderen her
Se oplægget om whisky, der blev holdt på Plantekongres d. 14 januar
“Sanseligt” – en artikel om sanser fra Nordeas magasin Brief
“Smørsmager” – læs artiklen fra Samvirke, der handler om smør
“Fermentation & Flavour” – nyt kursus om smagen af fermenterede fødevarer
“Åbn sanserne og sæt ord på smagen” – Læs den nye artikel om smag fra bladet Mejeri
“Kokken og Kemikeren” – nyt samarbejde med Anne Hjernøe fra AnneMad
Præsentation fra “En dag i Den Gode Smags tjeneste”
Præsentation fra “Mod til Rod, Innovationsseminar”