Podcast: Vin for begyndere: Særafsnit #7 – Smag og lugt – Med supersmager Lisbeth Ankersen del 2 af 2
Radioprogrammet Vildt Naturligt: https://www.dr.dk/radio/p1/vildt-naturligt/vildt-naturligt-61
Æblefest på DR2 – helt ind til kernen | Se online her | DRTV (jeg er på fra 15 til 26 minutter inde i programmet og igen fra 1t 22 min til 1 t og 25 minutter)
Hvordan smager vand – P4 Formiddag
Coca Cola vs. Pepsi – testsmagning på TV2 Østjylland
Turbog vs. Carlsberg – testsmagning på TV2 Østjylland
Beauvais vs. Heinz – testsmagning på TV2 Østjylland
Salling Group får sat ord på smagen
Fermentering er det nye sort, se blogindlæg/infobrev her
Nyt seminar om Mejeriprodukter – smag og trends. Se folderen her
Se oplægget om whisky, der blev holdt på Plantekongres d. 14 januar
“Sanseligt” – en artikel om sanser fra Nordeas magasin Brief
“Smørsmager” – læs artiklen fra Samvirke, der handler om smør
“Fermentation & Flavour” – nyt kursus om smagen af fermenterede fødevarer
“Åbn sanserne og sæt ord på smagen” – Læs den nye artikel om smag fra bladet Mejeri
“Kokken og Kemikeren” – nyt samarbejde med Anne Hjernøe fra AnneMad
Præsentation fra “En dag i Den Gode Smags tjeneste”
Præsentation fra “Mod til Rod, Innovationsseminar”