Innovation
InnovaConsult hjælper Fødevarevirksomheder med at skabe bedre produkter og større afsætning.
Innovation skaber merværdi via nye proces- og produktidéer, optimering af eksisterende produkter, nye værktøjer til kvalitetssikring og mere effekti...
Kurser, workshops og foredrag
Mød en foredragsholder, som på en inspirerende måde inviterer indenfor i en verden af smag – Lisbeth Ankersen er kemiker, supersmager og fuldblods smagsnørd.
Hendes begejstring er smittende, når hun fortæller om, hvorfor maden smager som den gør...
Produktudvikling
InnovaConsult kan supportere ved optimering af eksisterende produkter eller helt fra idé til det færdige produkt.
Vi anvender vores specialist viden indenfor produktudvikling og sensorik til at forbedre smag eller konsistens.
Med vores baggrundsviden o...
Smagsvurdering
Vurdering af smag og konsistens kaldes også sensorik. En professionel sensorisk vurdering af et produkt anvendes til produktudvikling (optimering af smag og konsistens), markedsføring (præcis og indbydende beskrivelse) og kvalitetssikring (som re...
Kemien Bag Smagen
Kendskab til indholdsstofferne i fødevarer, gør det lettere at forbedre smag, konsistens og holdbarhed.
Viden om de fysisk-kemiske egenskaber, såsom flygtighed, kogepunkt, smag og duft kan være nøglen til at fremhæve en ønsket smag, fjerne off-no...