U – Å

u | v | Æ
Total list
Vanille -  Aromatisk mix af sødme, træ og mørke noter (Vanillin molekyle). Eksempler: Vanillestænger, vanillin
Varmende -  Varmende fornemmelse i mund og svælg. Visse honning typer, krydderier. Eksempler: chili og ingefær
Vildt -  Intens, ofte sødlig smag. Let smag af lever/indmad. Eksempler: Rådyr, hare, lam
Viol -  Den karakteristiske duft af viol er intens. Viol bruges ofte i parfumer, kosmetik og madlavning, og viol har længe været brugt i lægemidler
Voks -  Karakter af sæbe, nødder og fedt. Eksempler: Paraffin, stearinlys, bivoks, ostevoks

 

Fotokopier og prints fra denne hjemmeside er kun tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node eller InnovaConsult ApS. Print og kopiering skal ske inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Licens-/abonnementsbetalt adgang til hjemmesiden inkluderer ikke papirkopier/prints. 

Indslag med Lisbeth Ankersen





Bliv klogere på smag! Tilmeld dig vores nyhedsbrev