Innovation

moelleogtangInnovaConsult hjælper Fødevarevirksomheder med at skabe bedre produkter og større afsætning.

 

Innovation skaber merværdi via nye proces- og produktidéer, optimering af eksisterende produkter, nye værktøjer til kvalitetssikring og mere effektiv markedsføring.InnovaConsult faciliterer innovative tankegange og processer, der skaber resultater.
Vi anvender Food Pairing principper som et praktisk, innovativt redskab til udvikling af nye produkter.Optimering af eksisterende produkter bliver lettere, med en konkret beskrivelse af produktets aktuelle smag og den ønskede smag. Beskrivelsen er også vigtig når man definerer kvalitetskrav til råvarer og færdigvarer (indenfor hele holdbarhedsperioden). Markedsføring får nye effektive argumenter (USP’er), når en god smagsbeskrivelse leder forbrugeren på vej til produktet. Beskrivelsen skaber samtidig en forventning hos forbrugeren og forbrugeren får en bedre oplevelse når denne forventning indfries.

Indslag med Lisbeth Ankersen





Bliv klogere på smag! Tilmeld dig vores nyhedsbrev