Kurser, workshops og foredrag

lisbeth-ankersen-300px

Mød en foredragsholder, som på en inspirerende måde inviterer indenfor i en verden af smag – Lisbeth Ankersen er kemiker, supersmager og fuldblods smagsnørd.
Hendes begejstring er smittende, når hun fortæller om, hvorfor maden smager som den gør og demonstrerer praktiske og teoretiske eksempler på undersøgelse og beskrivelse af smag.

Lisbeth afholder kurser, workshops og foredrag for både virksomheder og foreninger, hvor indholdet tilpasses den konkrete kontekst. Tag en uforpligtende dialog med Lisbeth om form og indhold så jeres kursus, workshop eller foredrag rammer netop jeres behov.

I over 20 år har Lisbeth Ankersen arbejdet med at undersøge, optimere og beskrive smag, samt arbejdet praktisk og teoretisk med produktudvikling og innovation i danske og internationale firmaer, som Arla, Dansk Supermarked og Ferrero.

Kontakt Lisbeth Ankersen: tlf. +45 2553 3339 eller lisbeth@innovaconsult.dk

Indslag med Lisbeth Ankersen





Bliv klogere på smag! Tilmeld dig vores nyhedsbrev