Artikler og andet

Podcast: Vin for begyndere: Særafsnit #7 – Smag og lugt – Med supersmager Lisbeth Ankersen del 2 af 2

Podcast: ‎Vin for begyndere: Særafsnit #5 – Med smags- og lugteekspert Lisbeth Ankersen (og Adrian Hughes) on Apple Podcasts

Radioprogrammet Vildt Naturligt: https://www.dr.dk/radio/p1/vildt-naturligt/vildt-naturligt-61

Æblefest på DR2 – helt ind til kernen | Se online her | DRTV (jeg er på fra 15 til 26 minutter inde i programmet og igen fra 1t 22 min til 1 t og 25 minutter)

Hvordan smager vand – P4 Formiddag

Coca Cola vs. Pepsi – testsmagning på TV2 Østjylland

Turbog vs. Carlsberg – testsmagning på TV2 Østjylland

Beauvais vs. Heinz – testsmagning på TV2 Østjylland

Salling Group får sat ord på smagen

Umami

Gastro magasin om mineralitet

Fermentering er det nye sort, se blogindlæg/infobrev her

Nyt seminar om Mejeriprodukter – smag og trends. Se folderen her

Se oplægget om whisky, der blev holdt på Plantekongres d. 14 januar

“Sanseligt” – en artikel om sanser fra Nordeas magasin Brief

“Smørsmager” – læs artiklen fra Samvirke, der handler om smør

“Fermentation & Flavour” – nyt kursus om smagen af fermenterede fødevarer

“Åbn sanserne og sæt ord på smagen” – Læs den nye artikel om smag fra bladet Mejeri

“Kokken og Kemikeren” – nyt samarbejde med Anne Hjernøe fra AnneMad

“Smag mere på dit æble” – læs den nye artikel om praktiske tips til større smagsoplevelser fra bladet Økologisk

“En verden af smag” – læs LMO-avisens artikel om, hvordan InnovaConsult arbejder med smag og fødevarer

Præsentation fra “En dag i Den Gode Smags tjeneste”

Præsentation fra “Mod til Rod, Innovationsseminar”

Præsentationen “Æbler og Food Pairing forkortet”

Præsentationen “Resumé af æbleprojekt”

Indslag med Lisbeth Ankersen





Bliv klogere på smag! Tilmeld dig vores nyhedsbrev